Информација о Јавном огласу за попуњавање радних мјеста на неодређено вријеме у Агенцији за пружање услуга у ваздушној пловидби Босне и Херцеговине

21. oktobar 2022. | Конкурси за посао

Информација о Јавном огласу за попуњавање радних мјеста на неодређено вријеме у Агенцији за пружање услуга у ваздушној пловидби Босне и Херцеговине

Обавјештавају се кандидати који су аплицирали на Јавни оглас да је Комисија завршила са  прегледом достављених пријава. Сви кандидати ће бити обавијештени о статусу њихове пријаве.

Тестирање кандидата ће се обавити на локацији  BHANSA, Ортијеш бб, 88000, Мостар, дана 02.11.2022.године,  а о тачном  термину тестирања кандидати ће бити обавијештени путем имејла, па се моле да редовно контролишу своју пошту.

Писмени дио теста се састоји од 15 питања за свако радно мјесто, и то из: Закона о Агенцији за пружање услуга у ваздушној пловидби Босне и Херцеговине и Статута Агенције за пружање услуга у ваздушној пловидби Босне и Херцеговине. Кандидати који остваре 10 и више тачних одговора биће позвани на интервју који ће се одржати истог дана након завршетка писменог дијела тестирања.

Кандидати су обавезни на тестирање понијети идентификацијски документ са фотографијом, без којег неће моћи приступити тестирању и хемијску оловку. Забрањено је уношење било какве документације, књига и сл. те коришћење мобилних телефона и сличних електронских уређаја за пренос и похрану података. Кандидати који буду користили наведено, биће одстрањени са тестирања без опомене.

Пратите нашу Фацебоок страницу

BHANSA Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine

Социјалне мреже

BHANSA - АГЕНЦИЈА ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЗРАЧНОЈ ПЛОВИДБИ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

ИД 4227685650001
Ортијеш бб 88000 Мостар
Босна и Херцеговина
Тел: +387 36 281 000
Фаx: +387 36 281 010

Copyright © 2020 - 2024 BHANSA. Сва права задржана.
Израда и одржавање: KRAFTBIT

BHANSA