Održan sastanak direktora BHANSA-e i Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar

Održan sastanak direktora BHANSA-e i Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar

2. ožujka 2019. | Novosti

Održan sastanak direktora BHANSA-e i Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar

Dana 28. 2. 2019. godine u Glavnom uredu BHANSA-e održan je sastanak direktora BHANSA-e g. Davorina  Primorca i direktora Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar g. Marina Raspudića sa suradnicima.

Na sastanku je istaknuto da je uspostavljena veoma dobra suradnja između BHANSA-e i Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar.

G. Davorin Primorac je istaknuo da BHANSA u potpunosti podržava aktivnosti koje poduzima Međunarodna zračna luka – aerodrom Mostar radi povećanja prometa. U tom smislu razmijenjene su informacije o planovima razvoja ove dvije institucije.

BHANSA u okviru projekta “Izrada novih letnih procedura za međunarodne zračne luke u BiH” planira, između ostaloga, dizajnirati set procedura sa ciljem poboljšanja uvjeta za polijetanje i slijetanje na Međunarodnu zračnu luku – aerodrom Mostar. U tijeku je proces stručnog osposobljavanja novih kontrolora zračnog prometa u Jedinici prilazne i aerodromske kontrole letenja Mostar.

S druge strane Međunarodna zračna luka – aerodrom Mostar planira i provodi aktivnosti na poboljšanju infrastrukture i stvaranja još povoljnijih uvjeta za korisnike svojih usluga. Tako je u 2018. godini izvršeno proširenje glavne platforme za još jedno parkirno mjesto, a uskoro će početi radovi na proširenju terminalne zgrade. Također, u pripremi su i drugi projekti na poboljšanju infrastrukture i uvjeta za korisnike usluga.

Zaključeno je da će se i dalje nastaviti suradnja BHANSA-e  i Međunarodne zračne luke – aerodroma Mostar, a nastavit će se i s praksom održavanja zajedničkih sastanaka.

Oznake:
sastanak direktor

Društvene mreže

BHANSA - AGENCIJA ZA PRUŽANJE USLUGA U ZRAČNOJ PLOVIDBI BOSNE I HERCEGOVINE

ID 4227685650001
Ortiješ bb 88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 281 000
Fax: +387 36 281 010

Copyright © 2020 BHANSA - Sva prava pridržana.
Izrada i održavanje: KRAFTBIT

BHANSA