Informacija o Javnom oglasu za popunjavanje radnog mjesta na neodređeno vrijeme u Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine

18. ožujka 2020. | Natječaji za posao

Informacija o Javnom oglasu za popunjavanje radnog mjesta na neodređeno vrijeme u Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine

Obavještavaju se kandidati koji su aplicirali na Javni oglas za popunjavanje radnog mjesta na neodređeno  vrijeme koji je objavljen dana 4. 3. 2020. godine, da je Komisija završila s pregledom dostavljene dokumentacije. Svi kandidati će uskoro biti obaviješteni o statusu njihove prijave i nadnevku testiranja te se mole da redovito pregledavaju poštu.
Pismeno testiranje i intervjui s  kandidatima će se obaviti u Mostaru, dana 26. 3. 2020. godine (četvrtak) a o točnom  terminu testiranja kandidati će biti obaviješteni putem e-maila ili pošte.
Pismeni dio testa sastojat će se od 15 pitanja i to iz: Zakona o Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH, Zakona o zrakoplovstvu BiH, Statuta Agencije, te podzakonskih akata iz oblasti civilnog zrakoplovstva.
Na svako pitanje će biti ponuđena 3 ili više odgovora od kojih će samo jedan biti točan. Kandidati koji ostvare 10 ili više točnih odgovora bit će pozvani na intervju koji će se održati neposredno nakon pismenog testiranja. 
Kandidati su obvezni na testiranje ponijeti identifikacijski dokument s fotografijom, bez kojeg neće moći pristupiti testiranju, i kemijsku olovku. Zabranjeno je unošenje bilo kakve dokumentacije, knjiga i sl. te korištenje mobilnih telefona i sličnih elektronskih uređaja za prijenos i pohranu podataka. Kandidati koji budu koristili navedeno, bit će odstranjeni s testiranja bez opomene.
Prilikom testiranja bit će poduzete sve mjere zdravstvene zaštite radi sigurnosti kandidata i uposlenika Agencije.

Društvene mreže

BHANSA - AGENCIJA ZA PRUŽANJE USLUGA U ZRAČNOJ PLOVIDBI BOSNE I HERCEGOVINE

ID 4227685650001
Ortiješ bb 88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 281 000
Fax: +387 36 281 010

Copyright © 2020 - 2022 BHANSA. Sva prava pridržana.
Izrada i održavanje: KRAFTBIT

BHANSA