Informacija o Javnom oglasu za popunjavanje radnih mjesta na neodređeno vrijeme u Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine

14. srpnja 2021. | Natječaji za posao

Informacija o Javnom oglasu za popunjavanje radnih mjesta na neodređeno vrijeme u Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine

Obavještavaju se kandidati koji su aplicirali na Javni oglas da je Komisija završila sa  pregledom dostavljenih prijava. Svi kandidati će biti obaviješteni o statusu njihove prijave.

Testiranje kandidata će se obaviti na lokaciji  BHANSA, Ortiješ bb, 88.000, Mostar,  dana 22.07.2021.godine,  a o točnom  terminu testiranja kandidati će biti obaviješteni putem e maila, pa se mole da redovito kontroliraju svoju poštu.

Pismeni dio testa se sastoji od 15 pitanja za svako radno mjesto, i to iz: Zakona o Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine, Statuta Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine i Zakona o zrakoplovstvu BiH. Kandidati koji ostvare 10 i više točnih odgovora bit će pozvani na intervju koji će se održati istog dana nakon završetka pismenog dijela testiranja.

Kandidati su obvezni na testiranje ponijeti identifikacijski dokument sa fotografijom, bez kojeg neće moći pristupiti testiranju, i kemijsku olovku. Zabranjeno je unošenje bilo kakve dokumentacije, knjiga i sl. te korištenje mobilnih telefona i sličnih elektronskih uređaja za prijenos i pohranu podataka. Kandidati koji budu koristili navedeno, bit će odstranjeni sa testiranja bez opomene.

Kandidati su obvezni nositi zaštitne maske te poštivati i ostale epidemiološke mjere za vrijeme testiranja.

Društvene mreže

BHANSA - AGENCIJA ZA PRUŽANJE USLUGA U ZRAČNOJ PLOVIDBI BOSNE I HERCEGOVINE

ID 4227685650001
Ortiješ bb 88000 Mostar
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 36 281 000
Fax: +387 36 281 010

Copyright © 2020 - 2023 BHANSA. Sva prava pridržana.
Izrada i održavanje: KRAFTBIT

BHANSA