images.jpg
У сврху несметане доставе,молимо Вас да у пошиљци или имејлу назначите тачну адресу на коју желите да Вам се изврши достава

С обзиром на проглашено стање природне и друге несреће због корона вируса (COVID 19), Агенција за пружање услуга у ваздушној пловидби Босне и Херцеговине (BHANSA) до даљњег неће примати странке.

У складу са препоруком надлежних институција у вези са појавом COVID-19, а у циљу спрјечавања ширења заразе, сви пословни састанци у BHANSA-и одржаваће се само ако је то неопходно у сврху осигуравања сигурности и заштите цивилног ваздушног саобраћаја. Странке се упућују на комуникацију путем имејла и телефона.

Уводе се и привремена правила за доставу и подношење поднесака. Све захтјеве, поднеске, дописе и упите BHANSA ће примати путем имејла или поште, те ће све службене акте (рјешења, дописе, закључке, дозволе) достављати странкама искључиво путем поште на кућну адресу.

Уколико документацију достављате путем имејла, молимо Вас да сву пратећу документацију скенирате, приложите у имејлу, те сачувате оригинале достављених докумената. У случају било каквих недостатака у захтјевима бићете обавијештени путем имејла или телефонски.

У сврху несметане доставе,молимо Вас да у пошиљци или имејлу назначите тачну адресу на коју желите да Вам се изврши достава. 

Хвала Вам на разумијевању!

Вијести Новости


icon Конкурси и тендери Јавне набавке | Конкурси

icon Организационе јединице BHANSA-е